Fritidsbanken öppnar i Mora

På lördag den 3.e december kl 13.00 slår Fritidsbanken i samarbete med Nodava upp sina portar i Mora. Här kan du låna fritidsutrustning som till exempel skidor, fiskespön, hjälmar och mycket mer.

Längdskidor

Fritidsbanken fungerar som ett bibliotek, men istället för böcker så finns det sport- och friluftsprylar. Här kan du låna utrustning, som till exempel skidor, skridskor, inlines, flytvästar, klubbor, fiskespön, fotbollsskor, hjälmar och mycket mer. Du kan låna utrustningen i 14 dagar.

Har du sport- och fritidsutrustning hemma som inte längre används? Vi tar tacksamt emot den för att kunna låna ut den gratis till andra personer när vi har öppnat.

Det finns möjlighet att lämna in saker på tisdagar och torsdagar, 14.00-17.00 på Eldsläckarevägen 9 (gamla brandstationen) eller på återvinningscentralen på Vattumyren.

Fritidsbanken Sverige är en ideell, nationell förening som äger varumärket Fritidsbanken. Alla huvudmän som driver lokala fritidsbanker är medlemmar i föreningen som verkar utan vinstintresse.

Fritidsbanken Mora


Senast uppdaterad: 1 december 2022