Almanacka blir annons- håll utkik i brevlådan!

Under november presenterar Nodava hämtscheman för avfall för 2023 i annonsbladen Fjällposten och Masen. Annonserna ersätter almanackan med hämtscheman som Nodava skickat ut årligen tidigare.

Närbild av tallgren i snö och motljus.

Håll utkik i brevlådan efter annonsbladet Masen 22 november och Fjällposten 24 november, då presenter Nodava nya hämtscheman för avfall inför 2023 för Mora, Orsa och Älvdalens kommuner. Hämtscheman kommer finnas i mittuppslaget, så att du lätt kan ta loss och spara inför året.

Varför annons och inte almanacka?

Nodava har under flera år skickat ut en almanacka med hämtscheman, månadskalender och annan information, men nu kommer alltså hämtscheman som annons istället.

En av anledningarna till att vi väljer att gå ifrån almanackan inför 2023 är att det är betydligt mer kostnadseffektivt att annonsera jämfört med att producera och distribuera en almanacka i nästan 30 tusen exemplar, vi blir även mer flexibla vid eventuella förändringar från vår entreprenör. En annan anledning är att det är betydligt enklare att hitta information på Nodavas hemsida nu jämfört med tidigare, hämtscheman för avfall går till exempel lätt att nå via förstasidan på nodava.se.

Har du missat annonsen?

Om du missat annonsen i Fjällposten eller Masen kan du titta på schemat här på Nodavas hemsida, därifrån kan du även skriva ut schemat.

Har du inte tillgång till dator eller skrivare kommer pappersscheman att finnas på följande ställen från och med 12 december:

Idre:
Kommunkontoret
Återvinningscentralen

Särna:
Kommunkontoret
Återvinningscentralen

Älvdalen:
Kontaktcenter kommunhuset
Återvinningscentralen

Orsa:
Kommunhuset
Nodavas huvudkontor (Parkgatan 4)
Återvinningscentralen

Mora:
Kommunhuset
Återvinningscentralen

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Nodavas kundservice.

Senast uppdaterad: 11 november 2022