Träffa Nodava på Fastighetsmässan i Mora

Den 23 augusti kommer mässan Fastighet 2022 till Mora. Mässan riktar sig till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i bland annat Mora, Orsa och Älvdalens kommuner som vill hitta sätt att utveckla sitt arbete.

Besökare på mässa diskuterar.

På mässan finns några av de mest aktuella leverantörerna i fastighetsbranschen som presenterar nyheter som kan sänka kostnader och öka komfort i fastigheter.
Under eftermiddagen finns möjlighet att lyssna till intressanta föredrag, ta del av erbjudanden och utbyta erfarenheter med andra bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Nodava medverkar på mässan
Nodava finns på plats och svarar på besökarnas frågor. Bostadsrättsföreningar kan exempelvis få information om gällande avfallslagstiftning och kommande ändringar i avfallshanteringen. Fastighetsägare kan få svar på frågor om bygglovsprocessen, med mera.

Mer information och anmälan
Mässan hålls på Moraparken 23 augusti kl. 16.00-19.00. Mässan är kostnadsfri, dessutom ingår middag för alla besökare. Besökare behöver anmäla sig i förväg, anmälan görs till mässarrangören Marknadsrespons. Läs mer om mässan och hur du anmäler dig i programbladet. , 1 MB.

Om du har frågor om Nodavas medverkan är du välkommen att kontakta vår Kundservice på tel. 020-55 27 00. Övriga frågor besvaras av arrangören, se programbladet.

Senast uppdaterad: 15 augusti 2022